Welkom bij

De keukentafel

In Almkerk

Hoi, wij zijn Frank en Carine en wonen in het gezellige dorp Almkerk. Ons huis is een plek waar het leven gedeeld mag worden en dat doen we ook graag met anderen. Gods liefde voor de wereld staat bij ons centraal. Die liefde willen we niet alleen voor onszelf houden maar ook van uitdelen en daar zetten we graag onze deur voor open!

Wat kun je verwachten?

Heb je zin in een goed gesprek onder het genot van een dampend kopje koffie of thee of tijdens een wandeling? Of gewoon behoefte aan een luisterend oor voor jouw verhaal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze agenda is te zien wanneer en hoe laat we "open" zijn! Neem gerust een kijkje in deze agenda, wie weet zien we jou binnenkort bij ons aan de keukentafel. Je bent meer dan welkom!

Huisagenda

Een goed gesprek - Donderdag 25 augustus van 10:00 tot 11:30 (iedere twee weken) Zin in een goed gesprek en luisterend oor? Wees welkom, ons huis staat voor je open!

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.