Welkom bij

Ab en José

In Kockengen

We zijn getrouwd, en hebben kinderen en kleinkinderen. We willen leven volgens de Bijbelse principes en Jezus volgen, en gehoorzamen. Samen met andere groeien in geloof. En het Koninkrijk van God zichtbaar maken, op allerlei manieren.

Wat kun je verwachten?

We trekken graag met mensen op. En houden van gezelligheid met een kopje koffie of thee. Wees welkom voor een gesprek of bemoediging of een luisterend oor. Er op uit kan ook een wandeling maken of een fietstochtje.

Huisagenda

Een kopje gezelligheid - Dinsdag 24 mei van 10:00 tot 12:00 (iedere week) Je bent van harte welkom om een bakkie koffie of thee te komen drinken. Gezelligheid en een goed gesprek is altijd mogelijk. Een kopje gezelligheid - Donderdag 26 mei van 10:00 tot 12:00 (iedere week) Je bent van harte welkom om een bakkie koffie of thee te komen drinken. Gezelligheid en een goed gesprek is altijd mogelijk.

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.