Welkom bij

Atalanta

In Helmond

Welkom! Wij (Anneke, Thijs en Stef) wonen sinds afgelopen mei (2020) met ons gezin in Stiphout. Wat het hier zo fijn maakt is dat we hier een fijne school hebben voor Stef, we heerlijk in de velden kunnen wandelen en we familie in de buurt hebben. We houden van de natuur en dan vooral van bloemen, vogels en vlinders. Daarom hebben we ook een vlindernaam gekozen als huisnaam. Wij hopen dat dat uitnodigt gewoon eens aan te komen waaien.

Wat kun je verwachten?

Gastvrijheid is voor ons heel belangrijk en het liefste zouden we meer mensen uit de buurt willen leren kennen. Dat is nu door Corona een stuk minder vanzelfsprekend. Maar graag doen we dan wat er wel kan. Samen wandelen bijvoorbeeld. We genieten van Gods Schepping en proberen bij te dragen aan het behoud daarvan. Thijs weet veel van duurzaamheid en we hebben in ons huis al heel wat aanpassingen gedaan, zoals een groendak, een hybride warmtepomp, zonneboiler en -panelen. Dus als je eens ideeën op wilt komen doen ben je ook van harte welkom. Zo maken we samen de wereld een beetje groener en dus mooier.

Huisagenda

Een kopje gezelligheid - Donderdag 6 oktober van 10:00 tot 11:00 (iedere twee weken) Samen koffie drinken is een goede manier om kennis te maken. Dus stuur een berichtje en kom gerust eens aanwaaien. Een goed gesprek - Donderdag 27 oktober van 10:00 tot 11:00 (iedere maand) Over duurzaamheid! Wij geloven dat we de aarde in bruikleen hebben en dat we hem samen mooier achter kunnen laten. Hoe meer mensen er mee doen, hoe beter. En nieuwe ideeën zijn altijd welkom.

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.