Welkom bij

BROTHERS IN ARMS | BIA NL

In De Wijk

Ook Sisters zijn uiteraard van harte welkom!
We zijn een snel groeiende beweging van arbeiders en strijders van de Heer die ons, waar nodig, herstelt en geneest om tijdig gereed te staan om een grote oogst van mensen te verwelkomen in de komende (eind)tijd. Dat is het doel dat God in onze harten heeft gelegd en daar willen wij als broers en zussen, die zich daartoe door Hem geroepen voelen, uitvoering aan geven.

We komen veelal 'als uit de woestijn van het leven .' We vertegenwoordigen geen religieuze stroming of kerk. Wel maken we deel uit van het Lichaam van Jezus. Dat geeft eenheid in voor- en tegenspoed!

We geloven in een levende persoonlijke relatie met onze Verlosser, Jezus Christus. Hij is overwinnaar, en wij met Hem! Met Hem willen we er in Nederland zijn voor de mensen om ons heen.

Ook als je teleurgesteld bent in mensen, je verdriet of pijn hebt uit het verleden, je ziek bent, je de zin van het leven zoekt, en/of je wil weten wat Zijn persoonlijk plan voor jouw leven is? Zoek ons dan gerust op!

Wil je met ons meetrekken om het verlorene te zoeken en te verzorgen, doe dan met ons mee en wees een zegen voor wie je nodig hebben, en ontvang zelf ook zegeningen.

Regulier komen we bijeen in De Wijk (Dr) om te ervaren wat de Heilige Geest ons te zeggen heeft, en om toegerust te worden om 'uit te gaan in Gods Kracht'.

Woord + Geest = Waarheid. En de Waarheid die maakt Vrij, ook om los van religieuze dogma’s en regels, in eenvoud te doen wat God van ons vraagt.

Wat kun je verwachten?

- Samenzijn in een veilige sfeer van saamhorigheid; - Gebed en aanbidding; - Het ontvangen van de Woorden van onze almachtige God; - Je (leren) laten leiden door de Heilige Geest; - Het delen of ontvangen van Profetische woorden, beelden, en indrukken; - Elkaar helpen waar nodig of wenselijk.

Huisagenda

Huisgroep - Woensdag 31 augustus van 19:30 tot 22:00 (iedere twee weken) - Samenzijn in een veilige sfeer van saamhorigheid; - Gebed en aanbidding; - Het ontvangen van de Woorden van God; - Je (leren) laten leiden door de Heilige Geest; - Het delen of ontvangen van Profetische woorden, beelden, en indrukken; - Elkaar helpen waar nodig of wenselijk.

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.