Welkom bij

Casa de Paz

In Hoogeveen

Hallo, wij zijn Bert & Betty.
Samen met onze 2 dochters wonen we in het rustige Drenthe.
We houden ervan mensen te ontvangen in ons huis! Om gezellig bij de kachel een goed glas wijn te drinken, te praten over het leven. Ook houden we er erg van stil te worden met mooie muziek en samen te ervaren hoe fijn het is dichtbij God te zijn.

Wat kun je verwachten?

Je bent welkom in ons huis! Wekelijks houden we een Jezus Meditatie: een heerlijk stil moment met mooie muziek om tot rust te komen te midden van alle drukte van het leven. Kom tot rust aan de voeten van Jezus, ontvang Zijn liefde, Zijn herstel in de stilte. Misschien is dit iets nieuws voor je..... weet je welkom om samen met ons even niets te hoeven doen, maar te mogen ontvangen van wat God voor je heeft.

Huisagenda

Stiltemoment - Vrijdag 19 augustus van 20:00 tot 21:00 (iedere week) Elke vrijdagavond hebben we Jezus Meditatie. Kom tot rust aan de voeten van Jezus, alles van de afgelopen (drukke) week mag je bij Hem achter laten.

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.