Corona

Geüpdatet op 27 april 2021

COVID-19 zorgt er helaas nog steeds voor dat we op moeten letten. De overheid vindt dat we voorzichtig moeten zijn met bezoek aan huis en legt vanaf 28 april 2021 de grens bij maximaal twee bezoekers per dag. We adviseren de huizen die gezellige activiteiten organiseren om zich hieraan te houden.

De overheid maakt een uitzondering voor geloofsbijeenkomsten. Mensen die samenkomen voor hun geloof of levensovertuiging zijn uitgezonderd van de maatregelen voor samenkomsten. Ondanks de vrijheid die we hiermee krijgen om meer dan één persoon welkom te heten voor een huiskring of gebedsmoment, vragen we onze huizen hier wijs mee om te gaan. In veel huizen is één bezoeker het maximum toelaatbare, omdat er anders geen 1,5 meter afstand mogelijk is.

Voorop staat dat een bezoek aan een House Of Love veilig moet zijn. We vinden het daarom belangrijk dat alle Houses Of Love zich aan alle coronavoorschriften houden, dus:

  • We schudden bij binnenkomst geen hand,
  • houden 1,5 meter afstand,
  • en mogelijk staan er wat ramen open om goed te ventileren. Hou hier rekening mee en trek wat warms aan.

Aanvullend hierop kunnen in een huis extra regels gelden, zoals een mondkapje dragen. Je wordt hiervan op de hoogte gebracht zodra je contact opneemt met een huis.