Welkom bij

De Parel

In Zeewolde

Ik, Pedro John Meijer woon samen met mijn vrouw Marianne de Heer en onze hond Scooby en onze kat Passoa op de bodem van het IJsselmeer. Wij hebben een heel gezellig huisje met een prachtig natuuruitzicht, vlakbij strand en dicht bij het bos.

Wat kun je verwachten?

Pedro: ik hou van mensen en wil graag wat voor mijn omgeving betekenen. Weet je, het is zo fijn om onder het genot van een bakje koffie of thee, of tijdens een mooie wandeling een luisterend oor te zijn voor degene die zijn of haar verhaal kwijt wil. Je kunt bij mij ook vaak terecht voor een gebed. Of we bidden samen voor anderen: bijvoorbeeld de vervolgde kerk.

Huisagenda

Stiltewandeling - Maandag 2 augustus van 20:30 tot 22:00 Ontdek God. Hoe je meer van God kunt leren kennen in de stilte. Dit doen we samen of in een kleine groep, we gaan het Horsterwold in om te genieten van Gods natuur. Ga je mee?

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het House Of Love dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.