Welkom bij

De Samaritaan

In Enschede

Ik ben Maureen ben 63 jaar 3 jaar gescheiden woon alleen. Ik werk in de beveiliging. Mijn hart gaat uit naar mensen die een luisterend oor nodig heeft en iedereen die beetje eenzaam is is altijd welkom voor een hapje eten en drinken. Ik heb als vrijwilliger bij "share your compassion" gewerkt stichting voor daklozen en mensen die bij de voedselbank lopen. In Duitsland vrijwilliger in voor daklozen werk. Voor nader informatie zou ik graag meer toelichting willen geven in een persoonlijk gesprek.

Maureen

Wat kun je verwachten?

Ik doe graag mee omdat God wil dat we elkander zonder iets terug te verlangen mensen helpen in nood gezelschap of zo maar een luisterend oor nodig hebben.

Huisagenda

Een luisterend oor - Maandag 29 augustus van 11:00 tot 13:00 (iedere twee weken) Met elkaar problemen bespreken in deze moeilijke tijd proberen samen op te lossen en samen bidden onder het genot van een drankje en een hapje

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.