Welkom bij

De Verbinding

In Dordrecht

Hoi, wij zijn Nico en Mirjam, 27 jaar getrouwd en ouders van vier kinderen, waarvan er nog 1 thuis woont. Nico werkt als offsetdrukker in een grote drukkerij. En houdt van fietsen, wandelen, brood bakken en lezen. Mirjam werkt als praktijkbegeleider in een zorgcentrum. En houdt van zingen, koken, tuinieren, wandelen en nog veel meer. De liefde van Jezus Christus is de bron van ons geloof en daaruit willen we leven. Samen hebben we het verlangen om ons hart en huis open te stellen voor anderen.

Wat kun je verwachten?

Wij willen een huis zijn waar mensen zich welkom voelen voor een goed gesprek, gebed en om een hapje mee te eten, of samen een wandeling te maken.

Huisagenda

Een luisterend oor - Donderdag 18 augustus van 13:30 tot 15:30 (iedere week) Samen of met meer wandelen in de buurt ( park/ langs het Wantij) ondertussen je hart luchten. Als je zin hebt, drinken we na de wandeling een kopje thee of koffie. Met elkaar eten - Vrijdag 19 augustus van 17:30 tot 19:30 (iedere maand) Samen of met meer wandelen in de buurt ( park/ langs het Wantij) ondertussen je hart luchten. Als je zin hebt, drinken we na de wandeling een kopje thee of koffie. Met elkaar wandelen - Woensdag 24 augustus van 13:30 tot 15:30 (iedere week) Samen of met meer wandelen in de buurt ( park/ langs het Wantij) ondertussen je hart luchten. Als je zin hebt, drinken we na de wandeling een kopje thee of koffie.

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.