Welkom bij

de Bokkensprong

In Koekange

Gezellig gezin met een vader, moeder, drie kinderen (10, 8 en 5 jaar), een hond, kat en kippen. Opa en oma zijn onze buren in het achterhuis.

Wat kun je verwachten?

Welkom in ons huis 'de bokkensprong'. Wij houden van spelletjes, lekker koken, tuinieren en buiten wandelen. Dit doen we graag samen met anderen. Op donderdagavond ben je welkom om samen te bidden en natuurlijk staat de koffie en thee klaar.

Huisagenda

Samen bidden - Donderdag 18 augustus van 20:00 tot 21:00 (iedere week) Vanaf 20:15 uur staan de koffie en thee klaar. Van 20:30 tot 21:00 uur willen we met elkaar bidden. We beginnen met het lezen van een bijbelgedeelte en luisteren naar een lied. Daarna zijn we een moment stil en bidden we samen. Dit mag hardop maar het is ook fijn als je aanwezig bent en meebidt in stilte. Om uiterlijk 21 uur sluiten we af met het zingen van een lied.

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.