Welkom bij

Een tweede Thuis

In Giessen

hoi, wij zijn Arné en Lydia Kant, wij hebben 1 biologisch zoontje van 1 jaar en ons gezin wisselt regelmatig omdat we ons huis openstellen voor een kind wat hulp nodig heeft, pleegzorg. We doen crisiszorg dus meestal woont er een kindje max 1 jaar. We zagen dit project voorbij komen en daar voelden we ons geroepen door Hem om op te reageren! Ons huis staat altijd open voor een persoon, voor een gezin, voor mensen in nood. Er is altijd tijd voor een bakje koffie, een stoel extra aan tafel of een luisterend oor, ook zijn we in voor bijvoorbeeld een wandeling. Wees Welkom! Alles wat je verteld of wie je bent blijft achter onze voordeur en gaat wel omhoog naar Hem. We zien er naar uit jou en jullie te ontmoeten! Hopelijk tot gauw!

Wat kun je verwachten?

Wij doen mee omdat we een warm gezin zijn, van gezelligheid houden, luisterend oor kunnen bieden maar bovenal omdat we dat Gods taak vinden voor ons gezin. We willen een tweede thuis zijn...waar je altijd kan aanschuiven voor een praatje, voor een maaltijd...ect. maar ook is er altijd een slaapplek voor 1 of meerdere nachten. Wees lekker je zelf, praat van je af, zing lach huil bid en werk is het toch.. :)

Huisagenda

Een kopje gezelligheid - Donderdag 29 september van 10:00 tot 11:30 (iedere twee weken) Met elkaar eten - Vrijdag 30 september van 17:00 tot 20:30 (iedere week) Van harte welkom om eens gezellig mee te eten met ons. De tijd is een voorbeeld en passen we aan elkaar aan... en de eindtijd is pas als je zelf weg wilt. Wel graag even aanmelden zodat we iets meer kunnen koken dan normaal. Kinderen zijn ook welkom!! Tot snel! Met elkaar wandelen - Dinsdag 4 oktober van 10:00 tot 11:00 (iedere week)

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.