Welcome to

Ware Liefde

In Zwolle

Al ruim 20 jaar wonen we, met onze drie kinderen, in de wijk Ittersumerlanden. In deze wijk zijn we betrokken bij diverse initiatieven gericht op omzien naar elkaar. Daarnaast zijn we in Zwolle actief om op straat met mensen in gesprek te gaan over Jezus en voor mensen te bidden. Ook zijn we actief betrokken bij het wekelijkse moment van aanbidding en gebed in het Weezenlandenpark. Dit doen we, omdat we graag de liefde van God uitdelen, vanuit een verlangen dat de levens van anderen net zo veranderd mogen worden als dat van ons en God's Koninkrijk zichtbaar wordt in de levens van mensen.
De naam Ware Liefde is een knipoog naar de buurt, omdat elke straatnaam eindigt op 'ware'. Maar tegelijk geeft het ook ons verlangen weer. Namelijk dat mensen iets zullen proeven van de liefde van Jezus: ware liefde!

What can you expect?

FeelWelcome past helemaal bij het verlangen dat wij hebben: er zijn voor andere mensen! We stellen graag ons huis open voor mensen die behoefte hebben aan contact, een gesprek, Bijbelstudie of gebed. Woon je in de buurt? Wees dan van harte welkom bij onze koffieochtenden! Komt dat echt niet uit? Dan maken we graag een persoonlijke afspraak met je. We kijken er naar uit om je te ontmoeten! We hebben trouwens ook een buurtkastje buiten staan. Wat de een over heeft, kan de ander goed gebruiken. Zo voorkomen we verspilling én helpen we elkaar! In het kastje kun je terecht voor houdbare levensmiddelen, persoonlijke verzorgingsartikelen, huishoudelijke artikelen, boeken, tijdschriften, spelletjes, puzzels en knutselspullen. Dus heb je iets over? Of heb je iets nodig? Welkom!

House agenda

A good conversation - Thursday 27 January from 10:00 to 12:00 (every week) Onder het genot van een kop koffie of thee is er tijd voor gesprek en gezelligheid; tijd en aandacht voor elkaar. Welkom!

Would you like to come by?

CAPTCHA Image

How does it work?

Fill in the contact form as completely as possible. Your data will end up at the house that you have chosen. You will be contacted as soon as possible. If necessary, address details will be shared with you.