Welkom bij

Familie 7

In Rijssen

Wij zijn Eduard & Anouk, we wonen in Rijssen en hebben 5 kinderen.

Wat kun je verwachten?

Wij geloven dat we als christenen een extra taak in deze wereld hebben: een licht mogen zijn voor de mensen om ons heen. Daarom delen we graag met jong en oud van het goede wat we hebben ontvangen. Kom langs voor een kopje koffie of thee, gezelligheid en een goed gesprek. Wees welkom!

Huisagenda

Een luisterend oor - Dinsdag 23 augustus van 10:00 tot 11:00 (iedere week) Vind je het gezellig om samen een kopje koffie of thee te drinken. Vind je het fijn om gewoon even te samen te zijn en te kletsen of heb je behoefte aan een goed gesprek, dan ben je iedere dinsdagochtend van 10 tot 11 of dinsdagavond van half 8 tot half 9 van harte welkom bij ons! Komt deze tijd jou niet goed uit en kom je liever op een ander moment mail ons dan gerust! Een luisterend oor - Dinsdag 23 augustus van 19:30 tot 20:30 (iedere week) Vind je het gezellig om samen een kopje koffie of thee te drinken. Vind je het fijn om gewoon even te samen te zijn en te kletsen of heb je behoefte aan een goed gesprek, dan ben je iedere dinsdagochtend van 10 tot 11 of dinsdagavond van half 8 tot half 9 van harte welkom bij ons! Komt deze tijd jou niet goed uit en kom je liever op een ander moment mail ons dan gerust! Een luisterend oor - Woensdag 24 augustus van 19:30 tot 20:30 (iedere week) Voor de jongeren: Vind je het gezellig om een glaasje te komen drinken of heb je behoefte aan een goed gesprek. Of misschien vind je het leuk om samen een film te kijken of een spelletje te doen, dan zetten we iedere woensdagavond van half 8 tot half 9 onze deur open voor JOU! Je bent van harte welkom! Komt deze tijd jou niet goed uit en kom je liever op een ander moment mail ons dan gerust!

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.