Welkom bij

Familie Braam

In Assen

Wij zijn familie Braam, net in Assen komen wonen. We hebben twee jonge kinderen. De thee staat altijd klaar, en er ligt vaak wat te knutselen op tafel.

Wat kun je verwachten?

We willen graag een gastvrij gezin zijn, als voorbeeld voor onze kinderen, maar ook om mensen te leren kennen en op deze manier Gods liefde uit te dragen.

Huisagenda

Vrouwenochtend - Donderdag 18 augustus van 09:30 tot 11:00 (iedere week) Elke donderdag ochtend ben je welkom om een kopje koffie of thee te komen drinken! Lekker te kletsen en misschien als het nodig is te bidden? We gaan samen kijken wat uitkomt en handig is! Online dienst kijken - Zondag 21 augustus van 09:30 tot 11:00 (iedere week) Voel je vrij om samen met ons de kerkdienst te kijken! ondertussen spelen de kinderen ook op de vloer in de kamer, dus een stille viering is het niet ;-) Met elkaar eten - Vrijdag 2 september van 17:30 tot 19:30 (iedere maand) We nodigen je uit bij ons aan tafel. Wees welkom om de maaltijd te delen!

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.