Welkom bij

Gwoon

In Gorinchem

Wij zij Jeroen (53) en Anneke (51) en van onze 4 kinderen woont alleen onze jongste dochter nog thuis. Samen met hond en poes wonen we met veel plezier in dit huis, waar we ook graag andere mensen ontvangen. We vinden onszelf 'gwoon' maar dienen een bijzondere God!

Wat kun je verwachten?

We voelen ons betrokken bij de mensen om ons heen en willen graag wat voor anderen kunnen betekenen, zonder ons aan iemand anders op te dringen. Dat zijn we in ons werk (als loopbaanadviseur en kraamverzorgster) maar willen we ook voor mensen in onze wijk zijn. Wij geloven in een God voor wie ieder mens bijzonder is, daarom willen we ook voor ieder mens iets van Zijn liefde laten zien. Dus kom gwoon eens langs voor een bakje koffie of thee, een spelletje of een goed gesprek tijdens een wandeling met de hond.

Huisagenda

Met elkaar wandelen - Donderdag 18 augustus van 19:00 tot 20:00 (iedere week) Samen met Jeroen de hond uitlaten. Een kopje gezelligheid - Dinsdag 23 augustus van 19:30 tot 20:30 (iedere twee weken) Samen met Jeroen de hond uitlaten.

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.