Welkom bij

Heemskerk

In Katwijk

Hoi, wij zijn Ton en Rianne Heemskerk . Samen met onze drie kids wonen we in Katwijk aan zee. We houden ervan om gezellig spelletjes te doen, lekker te eten en om relationele verbinding met mensen en God te hebben. Onze passies zijn eten koken, sporten, lezen, familie zijn, dromen najagen en anderen daarin bemoedigen.

Wat kun je verwachten?

Onze passie is dat we als huis, de liefde van God een stukje mogen doorgeven aan de ander. Dit door middel van gezelligheid, gebed of bemoediging, of gewoon een luisterend oor. We geloven dat Jezus ieder mens heel concreet en persoonlijk liefheeft. Daarom willen we iets van deze ongedwongen liefde weggeven. Dus als je zin in lekker eten hebt, of in een spelletje of juist een bemoediging of gebed wil, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Huisagenda

Een kopje gezelligheid - Vrijdag 2 september van 16:30 tot 17:30 (iedere maand) Heb je zin in een kop koffie of thee en een goed gesprek? Kom gezellig langs!

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.