Welkom bij

Het Berkenhuis

In Hoogland

Wat leuk dat je ons huis gevonden hebt! We zijn een gezin van 4: Jeffrey, Marianne, Maura en Juda. We houden van God en dragen dit graag uit. Voel je welkom in ons huis voor gebed, een luisterend oor of een bemoediging. Je mag ook met ons mee naar de kerk (Engelstalig), elke zondag om 12.30u.

We zijn eigenlijk altijd "bezig" en zitten zelden op een vast tijdstip op de bank voor een kop koffie in een compleet opgeruimd huis. Voel je vrij om er gewoon te zijn, ook als het een beetje chaos is ;-) . We hebben een grote passie voor alles wat groen en duurzaam is, op de foto zie je ons bijvoorbeeld jam maken van pruimen die we die ochtend geraapt hebben. We genieten ontzettend van alles wat groeit en zijn in de zomer te vinden in onze postzegeltuin, pluktuin of boerderijen waar we meehelpen. Misschien krijg je de groene smaak bij ons wel te pakken!

In ons huis geloven we in God en Zijn bescherming, voel je ook in coronatijden vrij om langs te komen. Mondkapjes zijn niet nodig.

Wat kun je verwachten?

We willen graag een huis van licht & bemoediging zijn!

Huisagenda

Momenteel staat er niets in de huisagenda.

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.