Welkom bij

Hof Bruheze

In Helmond

Wij zijn Albert & Jackie en ruim 20 jaar geleden in Helmond komen wonen. We hebben 4 volwassen kinderen en een kleinzoon.

We houden van het Brabantse Bourgondische leven, lekker eten, goeie koffie, gezelligheid en mooie gesprekken aan onze lange keukentafel, buiten onder de verwarme terras overkapping of binnen bij de haard.

We zijn daarnaast bijna dagelijks buiten te vinden voor een ‘ommetje’ en regelmatig voor een stevige wandeling.

Wat kun je verwachten?

We willen als Christenen midden in de maatschappij staan. Niet naar binnen gericht en alleen maar met ons zelf bezig, maar oog hebben voor degenen die het moeilijk hebben en/of eenzaam zijn, een luisterend oor bieden of praktisch bij staan. Dit alles in een veilige omgeving waar je mag zijn wie je bent zonder een stempel opgedrukt te krijgen. We luisteren graag naar wat je bezig houdt, maar houden ook van ontspanning en samen plezier maken. Alles mag!

Huisagenda

Een kopje gezelligheid - Zaterdag 20 augustus van 10:30 tot 12:00 (iedere week) Zin in een goeie kop koffie of thee en even de deur uit in deze bijzondere tijd? Je bent meer dan welkom.

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.