Welkom bij

Welkom bij kerk in Poelgeest

In Oegstgeest

Ik ben Liesbeth en woon met mijn twee zonen (22 en 14) die er wisselend zijn in Poelgeest, een wijk in Oegstgeest. Mijn dochter woont op kamers. Daarnaast hebben we Dopey, een lieve verlegen kater.
Het is mijn wens om bij te dragen aan de verbinding in deze wijk en mijn verlangen dat er niemand in deze wijk is die zich buitengesloten voelt, of zich er niet bij voelt horen.

Met een aantal christenen zijn we kerk in Poelgeest. We delen allemaal ditzelfde verlangen, om vanuit Gods liefde er in deze wijk te zijn. Mijn huis is een van de huizen in Poelgeest waar je welkom bent.

Wat kun je verwachten?

Mijn huis staat open voor iedereen die het leuk vindt om wijkgenoten te ontmoeten, elkaar te inspireren, goede gesprekken te voeren over wat voor jou leven is. Dat kan tijdens een wandeling, of maandelijks aan tafel. Mijn zoon van 14 houdt van koken. Voel je welkom!

Huisagenda

Met elkaar wandelen - Donderdag 18 augustus van 19:30 tot 21:00 (iedere twee weken) Een wandeling in de omgeving, eventueel eerst een stukje fietsen naar een nieuwe wandelroute. Het moment staat standaard op donderdag, maar ik wandel elke dag. Dus laat weten wanneer je zou willen. Een stiltewandeling behoort ook tot de mogelijkheden, mediterend wandelen. Met elkaar eten - Vrijdag 2 september van 18:30 tot 20:30 (iedere maand) Als je wilt komen eten, dan horen we dat graag uiterlijk op de donderdagavond, voorafgaande aan het gezamenlijke eetmoment!

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.