Welkom bij

Hope 4 love

In Arnemuiden

Robin, Faith en ik zijn kort geleden verhuist naar Arnemuiden . We zijn 13 jaar getrouwd. Tania heeft 2 volwassen dochters en Robin een volwassen zoon en dochter. Samen hebben wij Faith van 8 jaar die sinds haar 1e bij ons woont. Ook hebben we een kleinzoon van bijna 5 We hebben een hondje en een kat. We gaan iedere zondag naar onze Gemeente waar wij ook actief zijn met Alpha’s , jeugdwerk en gebedsgroepen.

Wat kun je verwachten?

Wij willen graag delen in onze zegeningen. Ons huis openstellen voor alle leeftijdscategorieën voor een bakje koffie, maaltijd en goed gesprek. Je hoeft niet gelovig te zijn maar als je nieuwsgierig bent getuigen wij graag over wat God in ons leven heeft gedaan en wat het voor jou kan betekenen

Huisagenda

Huisgroep - Woensdag 24 augustus van 19:30 tot 21:30 (iedere twee weken) Gezellig samenkomen met een kopje koffie of thee. Praten, delen, getuigen.

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.