Welkom bij

Huis 12

In De Wilgen

Wij zijn Albert & Janneke en wonen sinds 2019 in de Wilgen. We hebben drie kinderen, waarvan er twee nog thuis wonen. Na een jaar verbouwen zetten we nu ons huis open voor onze buurt. De afgelopen jaren zijn we op zoek gegaan naar nieuwe vormen van kerk zijn. We hebben hierbij veel geleerd. De belangrijkste les is, kerk ben je ook als gezin en met je buurt.

Wat kun je verwachten?

Wij willen graag kennismaken met mensen uit onze buurt en op die manier ontdekken waar behoefte aan is op het gebied van kerk zijn. Ga je niet meer actief naar de kerk en ben je op zoek naar wat anders? Kom dan eens langs voor een goed gesprek.

Huisagenda

Een goed gesprek - Donderdag 18 augustus van 19:30 tot 21:00 (iedere week) Onder het genot van koffie/thee en een lekker stuk appeltaart kennismaken en horen we graag waar jouw/jullie behoefte aan hebben op het gebied van geloof/kerk zijn. Stiltewandeling - Zondag 21 augustus van 10:30 tot 11:30 (iedere week) Elke zondagochtend doen wij een stiltewandeling. Een wandeling (max. een uur), waarin we aan de hand van een korte Bijbeltekst door stilte zoeken wat God tegen ons wil zeggen met die tekst. Heb je zin om mee te wandelen? Laat het even weten en dan gaan we samen op pad!

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.