Welkom bij

Huis De Rotonde

In Dronten

Wij zijn Johan en Miranda. Wij zijn sinds een paar jaar weer met ons tweeën. Onze kinderen zijn uitgevlogen en studeren. We staan alle twee in het drukke werkzame leven.

Wat kun je verwachten?

Wij willen ons huis graag openstellen voor mensen die aandacht nodig hebben en die hun verhaal kwijt willen. Van hart tot hart met elkaar in gesprek gaan. Een luisterend oor onder het genot van een lekkere bak koffie of thee. En wij vinden het ook fijn om met mensen te bidden. Helaas lukt het in deze tijd nog niet om elkaar fysiek te ontmoeten, maar we hopen dat dit snel weer kan. In deze lockdown onderhouden we graag digitaal contact met mensen. Is dit voor jou moeilijk, dan helpen we je er graag bij. Wees vooral welkom!

Huisagenda

Samen bidden - Dinsdag 7 december van 19:00 tot 20:30 (iedere week) Tijd voor een goed gesprek, aandacht voor elkaar en gebed. Op dit moment helaas alleen nog digitaal, zodra het weer kan, staat ons huis open. Wil je meedoen? Neem dan vooral contact met ons op.

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.