Welkom bij

Huis op het Erf

In Dronten

Wij zijn Johan en Miranda. Wij zijn sinds een paar jaar weer met ons tweeën. Onze kinderen zijn uitgevlogen en studeren. We staan alle twee in het drukke werkzame leven. Wij zijn verbonden aan een Messiaanse huisgemeente in Dronten, Eets Zayith, De Olijfboom.

Wat kun je verwachten?

Wij willen ons huis graag openstellen voor mensen die aandacht en een veilige plek zoeken en die hun verhaal kwijt willen. Of mensen die op zoek zijn naar zingeving. Van hart tot hart met elkaar in gesprek gaan. Een luisterend oor en oprechte aandacht of een gebed onder het genot van een lekkere bak koffie of thee. Wees vooral welkom!

Huisagenda

Samen bidden - Woensdag 24 augustus van 19:00 tot 20:30 (iedere week) Tijd voor een goed gesprek, aandacht voor elkaar en gebed. Wil je meedoen? Neem dan vooral contact met ons op.

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.