Welkom bij

Huis om aan te meren

In Gouda

Hallo,
Wij zijn Jaap en Ank, zestigers, en wij wonen in Gouda dichtbij de Reeuwijkse plassen. Jaap is gepensioneerd en Ank is parttime pedicure. Wij vinden het leuk om regelmatig op de fiets te stappen, steden te bezoeken. Maar ook lezen, schilderen en creatief bezig zijn geeft ons veel voldoening.

Wat kun je verwachten?

We willen onze deur openzetten om mensen, christenen of niet-christenen gastvrij te mogen ontvangen om in een gezellige en ongedwongen sfeer een kopje koffie of thee met elkaar te drinken. Wees daarom welkom voor een gesprek of bemoediging of een luisterend oor. In onze huisagenda kun je zien waarvoor je je kunt aanmelden. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Huisagenda

Een kopje gezelligheid - Vrijdag 14 januari van 10:00 tot 12:00 Een moment van ontmoeten onder genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Een kopje gezelligheid - Vrijdag 28 januari van 10:00 tot 12:00 Een moment van ontmoeten onder genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.