Welkom bij

Huis van gebed

In Giessen

Wij zijn Matthias en Stella de Smit, ouders van 3 lieve kinderen en hond Max. Wij zijn enthousiast over Jezus en Zijn Heilige Geest, ons huis en hart staat altijd open voor een ander die bemoediging kan gebruiken, gebed of praktische hulp. We hebben een heerlijke moestuin om uit te kunnen delen. Waai eens aan... ga zitten, kopje koffie en deel je hart! Voor ons is niets te gek en we willen naar je luisteren zonder oordeel.

Wat kun je verwachten?

Je kunt bij ons terecht voor een maaltijd, gezelligheid, een spelletje doen, een luisterend oor, gebed, kopje koffie, praktische hulp...

Huisagenda

Samen bidden - Maandag 22 augustus van 20:00 tot 21:30 (iedere week) Samen bidden, heb je gebed nodig? Welkom! Of misschien heb je wel een thema op je hart om voor te bidden, laten we er met elkaar een fijn gebedsuur van maken en zien wat de Heilige Geest wilt zeggen en waarmee Hij ons wilt bemoedigen. Met elkaar wandelen - Woensdag 31 augustus van 19:30 tot 20:30 (iedere twee weken) Wandelen in de landelijke Brabantse omgeving, de verbinding aangaan. Of op zoek naar een luisterend oor of gebed? Neem (ook) je hond mee als je die hebt, een waardevol uurtje wandelen.

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.