Welkom bij

Huis van ontmoeting

In Driebruggen

Wij zijn Marcel en Klazien .
Ons gezin bestaat uit 2 zoons , 2 schoondochters en 2 prachtige kleindochters.
We zitten beide nog in het arbeidsproces. Daarnaast zijn onze hobby's : mountainbiken , wandelen , puzzelen, lezen, luisteren naar mooie muziek en op zijn tijd een goeie film bekijken.

Wat kun je verwachten?

Ons verlangen is om de warmte en de liefde die wij ontvangen van Jezus door te mogen geven aan anderen . Dus weet je welkom voor een gesprek ,een luisterend oor, een bakkie , of een maaltijd. Mail ons zodat we een afspraak met je kunnen maken op een dag die jou en ons uitkomt. We zien naar je uit!

Huisagenda

Huisgroep - Zondag 21 augustus van 10:00 tot 12:00 (iedere week) Op zondagmorgen delen we, bidden we, vieren we, wie God voor ons is . Wees welkom ! Een kopje gezelligheid - Woensdag 24 augustus van 10:00 tot 21:00 (iedere week) Heb je zin in een kopje gezelligheid, een goed gesprek, een luisterend oor of een maaltijd? Je bent van harte welkom ! Vul het formulier in met je gegevens en verstuur deze . Wij nemen dan contact met je op om een dag en tijd af te spreken. We zien naar je uit!

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.