Welkom bij

Huiskamer HK78

In Harderwijk

Wat mooi dat je HK78 gevonden hebt! In het prachtige Harderwijk staat het huis waarin ik woon. Mijn naam is Elly en ik ben een mensen-mens. In het dagelijks leven werk ik als zelfstandig ondernemer. Vrijdagsmiddags ben ik meestal vrij. Dan ga ik altijd om vier uur bidden met mijn gebedsvrienden. Maar vóór die tijd altijd lekker lunchen en onthaasten. HEERLIJK!

Wat kun je verwachten?

Harderwijk is een prachtige vissersplaats. De schepen worden aangeduid met de letters HK. Wij gebruiken ze voor Huiskamer. Je bent (samen met je partner) van harte welkom in HK78 om mee te lunchen op de laatste vrijdag van de maand. Tijdens het eten kunnen we met elkaar praten over ons leven en genieten van elkaars gezelschap. En misschien ben je wel nieuwsgierig naar wat er allemaal in Harderwijk te beleven is. Dan kun je er mooi een dag uit van maken!

Huisagenda

Met elkaar eten - Vrijdag 30 september van 12:30 tot 15:30 (iedere maand) Met elkaar eten - Woensdag 26 oktober van 12:30 tot 15:30 (iedere maand) Met elkaar eten - Vrijdag 28 oktober van 12:30 tot 15:30 (iedere maand) Met elkaar eten - Vrijdag 25 november van 12:30 tot 15:30 (iedere maand) Met elkaar eten - Vrijdag 30 december van 12:30 tot 15:30 (iedere maand)

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.