Welkom bij

Huize CaPie

In Apeldoorn

Wij zijn Pieter en Carolina. Pieter is gepensioneerd en geniet nu van zijn postzegelhandelaarschap. Carolina heeft iets met fotografie, vindt het leuk om kookrecepten uit te proberen en leest graag. We zijn enthousiaste 'huismussen', maar anderen ontmoeten, wandelen, fietsen, reizen en vrijwilligerswerk, doen we ook graag. Rijkdom voor ons betekent vooral ook er voor elkaar te zijn. Vandaar welkom in Huize CaPie :-)

Wat kun je verwachten?

Heb je zin om een bakkie te komen doen? Behoefte aan een goed gesprek, een luisterend oor? Wil je dat we voor jou bidden. Of gezellig samen genieten van een warme maaltijd? Wees welkom!

Huisagenda

Een kopje gezelligheid - Woensdag 26 januari van 10:00 tot 12:00 (iedere week) Wees welkom bij ons voor een warm bakkie bij een mooi gesprek of samen een spelletje te doen. Met elkaar eten - Vrijdag 28 januari van 17:30 tot 20:00 (iedere twee weken) Schuif gezellig bij ons aan en voel je welkom!

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.