Welkom bij

Huize CaPie

In Apeldoorn

Wij zijn Pieter en Carolina. Pieter is gepensioneerd en geniet nu van zijn postzegelhandelaarschap. Carolina heeft iets met fotografie, vindt het leuk om kookrecepten uit te proberen en leest graag. We zijn enthousiaste 'huismussen', maar anderen ontmoeten, wandelen, fietsen, reizen en vrijwilligerswerk, doen we ook graag. Rijkdom voor ons betekent vooral ook er voor elkaar te zijn. Vandaar welkom in Huize CaPie :-)

Wat kun je verwachten?

Heb je zin om een bakkie te komen doen? Behoefte aan een goed gesprek, gebed, een luisterend oor? Of samen genieten van een warme maaltijd? Een Huiskring bijwonen? Wees welkom!

Huisagenda

Huisgroep - Maandag 29 augustus van 10:30 tot 13:00 (iedere twee weken) De Huiskring staat voor gezelligheid - geloof - bezinning. Het elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer, het geloof delen en elkaar bemoedigen. Vaak staat er een thema centraal waar iemand iets over vertelt. Er wordt gezellig met elkaar een kopje koffie/thee gedronken én geluncht.

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.