Welkom bij

Huize Haaswijk

In Oegstgeest

Wij zijn Johan, Elza & Rebecca en we wonen nu 3 jaar in Oegstgeest. Wij houden van zingen, spelletjes spelen, buiten actief zijn en (nieuwe) mensen leren kennen. Rebecca is geboren in februari en ze wordt met de dag actiever, slimmer en liever.

Wat kun je verwachten?

We hebben een ruim huis en plek genoeg voor gastvrijheid! We vinden het leuk om mensen te ontmoeten en hebben altijd wel zin in een spelletje of kopje koffie /thee. Kom je gezellig langs? You are very welcome!

Huisagenda

Met elkaar spellen - Zondag 2 oktober van 14:30 tot 16:00 (iedere twee weken) Wij houden wel van een spelletje en hebben een spellenkast met veel verschillende soorten spellen. Van tactiek of geluk tot bluf. Tegen het spel of tegen elkaar, kaartspellen, dobbelen of een bordspel, je zegt het maar. Sommige spellen zijn nu eenmaal leuker met meer dan met 2, doe jij gezellig mee?

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.