Welkom bij

Huize Johanna

In Berkel en Rodenrijs

Hallo wij zijn Joke en Nico Weerheim, beide net in de 60. We bewonen een heerlijk huis in een prachtige omgeving. We willen onze woning openstellen voor iedereen die zich eenzaam voelt, een bemoediging of een luisterend oor nodig heeft.
We zouden het leuk vinden als jij een keer aanschuift bij ons aan tafel voor een gezellige maaltijd of op de bank voor een bak koffie of thee en een goed gesprek . Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Wat kun je verwachten?

We willen iets betekenen voor onze medemens en een ander graag helpen en bemoedigen en zien uit naar wat God op onze weg brengt. We zijn van mening dat je een ander nodig kan hebben als je het even moeilijk hebt, je verhaal kwijt wil of wat gezelligheid zoekt en willen daar dan ook graag onze bijdrage aan leveren.

Huisagenda

Een kopje gezelligheid - Donderdag 1 september van 10:00 tot 12:00 (iedere maand) Schuif gezellig bij ons aan tafel voor een gezellig praatje. Omdat je je eenzaam voelt of gewoon zo maar voor de gezelligheid. Weet je welkom. Je kan ook mee eten.

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.