Waar is de hashtag voor?

Als je met je huis meedoet, kun je op je profielpagina een hashtag invullen. Dat is een woord dat uit 14 tekens bestaat en begint met een #. 

Die hashtag heb je nodig op het moment dat je een poster, een draadje uit de brievenbus of uitnodigingskaartjes in onze webshop bestelt. Op die materialen drukken wij namelijk je #hashtag af, zodat iemand die jouw poster, kaartje of bordje ziet eenvoudig jouw huis op onze website kan terugvinden.

Door jouw persoonlijke #hashtag in onze zoekmachine in te vullen, komt iemand vanzelf op jouw House Of Love-pagina terecht. Probeer maar eens de hashtag #bos in te vullen in de zoekmachine. Je belandt dan op de profielpagina van Lisa, een van de leden van ons kernteam.

Die hashtag zou je ook kunnen gebruiken als je iemand tegenkomt die je wilt uitnodigen voor iets dat in je huisagenda staat. Door je hashtag door te geven, weet iemand je huis gemakkelijk te vinden. Een goede hashtag is dan ook een woord dat eenvoudig te onthouden is, zowel door jou als iemand die 'm hoort of ziet.

Succes met het kiezen van goede hashtag!