Welkom bij

Kiryat Arba

In Marrum

Wij zijn Gerben en Lutske van Kammen en wonen sinds 1 september 2020 in het prachtige Friese dorpje Marrum, dichtbij de waddenzeekust. Wij willen ons huis graag open stellen voor mensen die rust en ruimte in hun hoofd en ziel zoeken en op zoek zijn naar de zin van hun leven. Wij geloven dat het leven hier op aarde zin krijgt door een persoonlijke liefdesrelatie met de levende God, door Jezus Christus en door deze liefde ook weer te delen met anderen. Wij doen dit door samen te eten, God en elkaar beter te leren kennen door samen te Bijbellezen, te bidden en te luistern naar God en elkaar en het leven te delen en te vieren. Ook is het mogelijk om een nachtje te komen logeren. Wij hebben ruimte voor één of twee personen die bij elkaar horen.

Wat kun je verwachten?

Wij zijn echte levensgenieters en hebben door de stormen van het leven ervaren dat onze relatie met God een avontuur is. Wij ervaren dat de liefde, vrede en hoop die wij door het geloof ervaren ons leven zin geeft. Deze ervaring willen wij graag met anderen delen. Wij willen en huis van vriendschap zijn, waar het veilig en vertrouwd is en mensen rust kunnen vinden en hun verhaal kwijt kunnen. Wij bieden hierin een luisterend oor, een maaltijd, gespreksstof over het geloof en een wandeling door de weidsheid van het poldergebied van de Wadden.

Huisagenda

Stiltewandeling - Zaterdag 20 augustus van 10:00 tot 14:00 (iedere week) Voor de komende tijd wil ik graag mensen meenemen voor een wandeling in het prachtige buitendijkse stiltegebied over de dijk bij het Dijktempeltje in Marrum. Lunch inbegrepen.

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.