Welkom bij

Lighthouse

In Sommelsdijk

Wij zijn Bas en Herma met 3 kids. Een jong dynamisch gezin met het verlangen Jezus' Leven te delen met iedereen om ons heen. Je bent welkom om bij ons te zijn en te genieten van samen!

Wat kun je verwachten?

Wij zetten graag ons huis 'aan' omdat we geloven dat we de overvloed van samen-zijn, Leven en Liefde die we krijgen, mogen uitdelen en zo iedereen een plek van ontmoeting en verbondenheid te bieden. Je bent zo welkom, gewoon zoals je bent!

Huisagenda

Met elkaar eten - Dinsdag 6 juni van 17:30 tot 19:00 (iedere maand) Samen eten is samen genieten. Eenvoudig samen zijn en lekker niet hoeven koken. Schuif gezellig aan! Samen bidden - Dinsdag 20 juni van 20:00 tot 21:00 (iedere maand) Samen bidden, het vuur van de Heilige Geest in elkaar en voor elkaar aanwakkeren. 'Opent uwe mond!' Met elkaar eten - Zondag 2 juli van 17:30 tot 19:00 (iedere maand) Samen eten is samen genieten. Eenvoudig samen zijn en lekker niet hoeven koken. Schuif gezellig aan!

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.