Welkom bij

LivinChrist

In Voorhout

Wij zijn Martijn en Sarie en hebben een gezin met vijf kinderen, 4 meiden en 1 jongen, in de leeftijd van 0 tot 16 jaar. Ook staat er een mandje voor onze levendige en jonge jack russell. Martijn is in het dagelijks leven (parttime) voorganger en daarnaast zelfstandig jurist. Sarie zorgt voornamelijk voor de kinderen en runt het huishouden.

Wat kun je verwachten?

Aan onze eettafel is altijd ruimte voor een gast. We staan graag klaar voor anderen, om hen te bemoedigen, aan te horen en gastvrij te ontvangen in ons huis in Voorhout. We vinden het leuk om (nieuwe) mensen te ontmoeten en hun verhalen te horen. Houses of Love is een mooi platform om dat vorm te kunnen geven.

Huisagenda

Met elkaar eten - Donderdag 18 augustus van 17:30 tot 19:00 (iedere week) Schuif gezellig aan voor het avondeten. Een kopje gezelligheid - Woensdag 31 augustus van 10:00 tot 11:30 (iedere twee weken) Zin in koffie, luisterend oor of gewoon gezelschap? Van harte welkom!

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.