4 tips hoe je bezoekers kunt krijgen

Hoe zorg je ervoor dat je in je House Of Love bezoek gaat krijgen? We hebben wat tips voor je op een rijtje gezet.

1. Praat er met God over

Vraag God of Hij mensen op je pad wil brengen. Hij weet immers het best wie er behoefte heeft aan jouw open deur. Zodra je het aan Hem overlaat en jij je ogen en oren goed open houdt, mag je er rekening mee houden dat er verrassende ontmoetingen gaan plaatsvinden.

Dan kan het zomaar gebeuren dat je toevallig te horen krijgt dat iemand bij jou in de straat eenzaam is, zodat je een uitnodiging in zijn of haar brievenbus kunt stoppen. Of dat je toevallig mensen uit de straat tegenkomt die vertellen dat ze wel geloven, maar niet (meer) naar een kerk gaan. Voor jou een uitstekende gelegenheid ze uit te nodigen voor je huis- of gebedskring.

Leg wat je organiseert in Zijn handen en Hij zal mensen op je pad brengen. Misschien niet al gelijk heel veel, maar dat hoeft ook niet. Houses Of Love moet niet gaan over je huis zo vol mogelijk te krijgen, maar om mooie ontmoetingen. Met christenen bij jou in de buurt, met mensen die niet geloven, maar zich eenzaam voelen of hulp nodig hebben.

Tip: lees ook het artikel van onze huisdominee Frans van Velzen over biddend door je buurt wandelen.

2. Laat het zien

Via onze webshop kun je posters en een draadje uit de brievenbus bestellen, zodat je aan je straat kunt laten zien dat de deur van je huis open staat. Als je meedoet, bieden we ook posters aan die je gratis kunt downloaden en uitprinten.

3. Nodig iemand persoonlijk uit

Ken je iemand die je graag zou willen uitnodigen? Misschien vind je het lastig om zo naar iemand toe te stappen en hem of haar uit te nodigen. Denk dan aan een leuk uitnodigingskaartje die je door de brievenbus schuift. Zo'n gebaar kan iedereen waarderen, ook al zal er misschien niet gelijk op gereageerd worden.

Zet op dat kaartje je #hashtag van je profielpagina. Dan kan iemand je agenda in de gaten houden, zodat hij of zij vroeg of laat een keer bij je langs kan komen.

Er zijn overal wel leuke kaartjes te vinden die aanhaken op waarvoor je iemand wilt uitnodigen, of het nou voor je vrouwenochtend, mannenavond, thuiskring of met elkaar eten  is.

Je kunt ook onze uitnodigingskaartjes hiervoor gebruiken.

4. Wij helpen je!

Zodra we voldoende Houses Of Love hebben, gaan we campagnes lanceren om bekendheid te geven aan Houses Of Love. Ons doel is dat iedereen in Nederland straks weet dat er een House Of Love bij hem of haar in de buurt zit.

Wanneer hebben we genoeg Houses Of Love? Zodra er in een regio bij iedereen in de buurt een House Of Love te vinden is, gaan we daar met een campagne beginnen. We hanteren zelf als richtlijn dat we in een regio ongeveer 100 huizen nodig hebben.