Webinar

Regelmatig organiseren we op dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur een webinar. Als jij met je huis of kerk op een laagdrempelige manier iets wil betekenen voor de mensen in je wijk en meer wil weten over Houses Of Love, meld je dan hieronder aan. 

Inhoud webinar

Tijdens de webinar maak je kennis met initiatiefnemers Willex en Willeke Duijst. Ze geven je achtergrondinformatie, laten zien hoe onze website werkt, vertellen je wat je van ons kunt verwachten als je meedoet en welke verwachtingen we van jou hebben. Daarnaast is er veel ruimte om vragen te stellen.

Voor wie?

De webinar is bedoeld voor een ieder die de deur van zijn of haar huis open wil zetten en voor kerken die interesse hebben om mee te doen.

Hoe werkt het precies?

Via het formulier hieronder kun je laten weten dat je erbij wil zijn. Je ontvangt dan van ons op de dag dat de webinar plaatsvindt een Zoom-link. Daarmee krijg je toegang tot de webinar. Er zitten geen kosten aan je deelname vast.

Als je meedoet, verschijn je in beeld. Wij en ook anderen die meedoen, kunnen jou dus zien. Het is daarom handig, maar niet verplicht, om een camera en microfoon te hebben.

Als je geen ervaring hebt met online meetings, meld je dan even iets eerder aan op de avond dat de webinar plaatsvindt. Wij zijn er altijd een kwartier van tevoren. Mocht je ergens hulp bij nodig hebben, dan hebben we nog even tijd om je te helpen. 

Meld je hieronder aan