Welkom bij

Einleas

In Drachten

WAT LEUK DAT IK JE MAG ONTMOETEN.
Even met je mee te wandelen, stil te staan of te "praten".

Wie ontmoet je via "weet je welkom", feelwelcome?
Een getrouwde man, 62,
maar vol van leven, leraar, met passie voor kunst, beetje filosofie, religie, onderwijs, fotografie, pijproken en mountainbiken (ik houd wel van bewegen).

Je bent WELKOM, welcome of wolkom.

Inspiratie komt als we de geluidsknop van deze wereld op zacht zetten, en onze geest/mind openen, op luisteren zetten.
Het gaat niet om mijn verhaal, maar wil wel met je reflecteren omdat ik een zoektocht van 40 jaar gemaakt in mijn leven naar het geluk, rust of echte vrede. ....Wat kun je verwachten?

MAG IK.... Tijdens een mooie ochtend(bos)wandeling, meedenken, meespreken of stilstaan met mannen (21-121) over bijvoorbeeld waarom we leven. Wat maakt het voor jou de moeite waard, of waarom wil het even niet. Echt alle onderwerpen kunnen hoor. Wil je feedback op keuzes die je maakt. Waar sta je nu, wat mis je. Hoe verhoudt zich dit leven, tot het eeuwige (oneindige-einleas) leven. Hoe kun je nu al vrij leven, ondanks alle werelddruk om ons heen, dat is toch mijn verlangen. Welkom!

Huisagenda

Stiltewandeling - Zondag 28 augustus van 07:30 tot 09:30 (iedere maand) In bos Beetsterzwaag, een stiltewandeling in de vorm van Lectio Divina. Het uitspreken van een tekst uit de Bijbel, of een andere spirituele gedachte. Hierop in een duidelijke structuur kort op reflecteren. Mooie en verrassende traditie van monniken om tot inzicht te komen. Geleerd van o.a. broeder Paulus van Klooster Schiermonnikoog. Met elkaar wandelen - Dinsdag 6 september van 07:30 tot 09:30 (iedere maand) In bos Beetsterzwaag, een "luisterend oor" wandeling, in dialoog (coachend - het stellen van vragen die je aan het denken zetten). Streven is 1 op 1 persoon.

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.