Welkom bij

Ons Huis

In Nieuw-Roden

Wij zijn Gerard en Inge van der Woude, geboren in 1957 en 1958. We zijn 'gewoon' christenen (geen specifieke kerk), en vinden het fijn om jou te ontmoeten. Dat kan voor een kopje koffie, een spelletje, of een goed gesprek. Dat kan 'gewoon' voor de gezelligheid, maar ook als je even een bemoediging nodig hebt ben je van harte welkom. Gerard wil ook samen met jou een activiteit doen als je daar behoefte aan hebt, zoals wandelen, fietsen of muziek maken (hij speelt gitaar en trombone). Inge is coach en heeft een 'groot' luisterend oor ;-), en houdt van spelletjes doen. Als je eens samen wilt eten is dat ook mogelijk. Samen eten is leuker dan alleen. We hebben geen vaste dagen, alles kan in overleg.

Wat kun je verwachten?

Wij vinden het belangrijk om er te zijn voor anderen, binnen de grenzen van ons kunnen en willen. En samen dingen doen is vaak veel leuker dan alleen. Ook wijzelf vinden het fijn om anderen te ontmoeten. En iedereen heeft op zijn tijd een luisterend oor nodig, maar niet iedereen heeft dat in zijn omgeving. Dat willen wij daarom graag bieden.

Huisagenda

Een goed gesprek - Vrijdag 26 augustus van 19:30 tot 21:30 (iedere twee weken) Kom voor een goed gesprek gerust langs. Dat kan zijn omdat je over iets van gedachten wilt wisselen, maar ook als je gewoon over koetjes en kalfjes wilt praten. Heb je behoefte aan contact, voel je dan welkom bij ons.

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.