Over ons

FeelWelcome is website waarop je huizen kunt vinden die de deur voor je open hebben staan. Hieronder staan drie kenmerken die goed bij ons passen.

Gastvrij

Je bent welkom, wat je achtergrond, verhaal of situatie ook is. We vinden het fijn je te ontmoeten.

Gul

Op bezoek komen is vrijblijvend en gratis. Er wordt ook geen vrijwillige bijdrage van je verwacht.

Gelovig

We zijn christelijk, maar ook als je niet gelooft, ben je (natuurlijk!) van harte welkom. 

Onze huisagenda

In onze huisagenda staan activiteiten die de huizen op FeelWelcome organiseren en waar ze je voor uitnodigen. Soms draait het om iets gezelligs, terwijl bij andere activiteiten bezinning en geloof centraal staan.

Heeft een huis niets in de agenda staan? Elkaar spontaan ontmoeten is minstens net zo leuk. Vul hiervoor het formulier op de profielpagina in. Het huis zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Gezelligheid, geloof en bezinning

Schuif ook eens aan bij een van de gezellige activiteiten die in de huisagenda staan. Je kunt onder meer kiezen uit:

  • Met elkaar eten
  • Kopje gezelligheid
  • Met elkaar spellen
  • Creatieve kring
  • Met elkaar picknicken

Naast gezellige activiteiten vind je in onze huisagenda ook activiteiten waarin geloof en bezinning centraal staan, zoals:

Stiltemoment & -wandeling

Als je stil bent, hoor je vaak beter wat God wil zeggen. In onze agenda staat regelmatig zo'n stiltemoment. Je gaat dan samen met anderen aan de voeten van Jezus zitten en luisteren... Ook kun je meedoen met een stiltewandeling: tijdens een mooie wandeling ga je met elkaar mediteren over een bijbeltekst.

Samen bidden

Deze activiteit draait om bij elkaar komen en samen gaan bidden, al dan niet met een bepaald thema. Iedereen die meedoet, mag om de beurt hardop bidden, maar dat hoeft niet. Je kunt ook in jezelf een gebed zeggen of gewoon aanwezig zijn en luisteren naar anderen die bidden. 

Team van FeelWelcome

FeelWelcome is een initiatief van Houses Of Love, een organisatie die als doel heeft om christenen wereldwijd met elkaar te verbinden, zodat we met elkaar kerk kunnen zijn. Onze droom is dat er straks bij iedereen in de buurt één of meerdere huizen te vinden zijn waar mensen terecht kunnen voor gezelligheid, bemoediging en een ontmoeting met God.

We onderhouden en ontwikkelen de website met een team dat bestaat uit (v.l.n.r. op foto): Willeke Duijst, Lisa Finnema, Frans van Velzen, Willex Duijst, Johan van Hoek en Henk-Jan Mijderwijk.

Vind een huis

Tik hieronder je plaatsnaam in en ontdek wat FeelWelcome bij jou in de buurt te bieden heeft.