Kerk zijn met elkaar

‘Van de mensen om je heen moet je evenveel houden als van jezelf.’ (Bijbel in Gewone Taal, Marcus 12 vers 30).

Jezus vraagt ons om onze naaste net zo lief te hebben als onszelf. Daar bedoelt Hij niet alleen ons eigen gezin, onze familie en/of vrienden mee, maar misschien juist wel die mensen die niet in ons kringetje zitten. Houses Of Love is een beweging van christenen die de deur van hun huis open zetten om hier vorm aan te geven.

We zien uit naar een tijd waarin bij iedereen in de buurt één of meerdere huizen AAN staan, zodat er overal plekken zijn waar mensen terecht kunnen en bij elkaar komen voor wat gezelligheid, warmte en een ontmoeting met God. Met elkaar kunnen we de wereld veranderen.

Kijk via de zoekmachine hieronder of op de plattegrond of er al een huis bij jou in de buurt meedoet. Zo ja, leg dan eens contact met dit huis, zodat je misschien samen iets kunt betekenen voor je buurt. Als er nog geen House Of Love in jouw omgeving zit, doe dan met ons mee. We weten zeker dat met jouw huis de wereld weer een beetje mooier is.

Stageplekken & Vrijwilligers

Studeer je communicatie of journalistiek en zoek je een leuke stageplek? Neem dan zeker even contact met ons op.

We zijn op zoek naar bidders, meedenkers, meedoeners en mensen die in hun plaats of regio ambassadeur willen zijn van Houses Of Love. Als het je leuk lijkt om deel uit te maken van ons vrijwilligersteam, neem dan contact met ons op.