Welkom bij

Eikmomenten

In Ede

Wij zijn Arjan en Sandra. We zijn in 2002 getrouwd en hebben vier fantastische kinderen. We houden van God, gezelligheid, lekker eten, de oude eik in onze tuin, een goed boek, humor, eerlijkheid, bordspellen, een wijntje, buiten zijn, wandelen....en nog veel meer. We genieten van het leven, maar weten ook uit ervaring dat het niet altijd over rozen gaat. Dat leven en geloven ook vaak zoeken is... en hoe belangrijk het is dat er een plek is waar je even je verhaal kwijt kunt of gewoon een kopje koffie kunt drinken.

Wat kun je verwachten?

We wonen in een fijn huis en delen dat graag met anderen. We zouden het leuk vinden om mensen uit de buurt te ontvangen voor bijvoorbeeld een kopje koffie, een goed gesprek, samen tuinieren...ons huis mag een plek zijn waar je je welkom voelt en even op adem mag komen of juist nieuwe inspiratie of moed krijgt.

Huisagenda

Een kopje gezelligheid - Woensdag 24 augustus van 10:00 tot 11:30 (iedere twee weken) Er is koffie, thee, tijd en plaats voor jou...om gezellig te kletsen, je hart te luchten, advies te vragen of gewoon even rustig te zitten. Welkom!

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.