Welkom bij

Brood & Leven (BroodEnLeven.nl)

In Zwinderen

He hallo, wij zijn Daniël & Marleen Kroezen. Wij zijn 21 jaar getrouwd en hebben in die 21 jaar veel beleefd. Wij hebben twee kinderen Joost & Romy van 19 & 16 jaar en onze dieren niet vergeten namelijk onze hond Skaska(husky), een poes, een kat en een kip maar die kip blijft wel buiten ;-)
Wij wonen in een prachtig klein Drents dorp aan de rand van een natuurgebied.
Wij genieten van alle dingen die God ons gegeven heeft en wij nodigen je/jullie graag uit bij ons in huis bij de haard, of buiten in onze tuin of al wandelend door het natuurgebied.

Wat kun je verwachten?

Ons huis staat voor jou open! Heb je behoefte aan een goed gesprek, een 'luisterend oor', wat gezelligheid? Of gezellig samen een spel doen of een heerlijke wandeling in een mooi buitengebied maken? Maar misschien wil je je geloof delen en samen bidden en zingen? Dit kan....... wat jij graag wilt ;-) Bekijk eens onze agenda!

Huisagenda

Een goed gesprek - Zaterdag 20 augustus van 20:00 tot 23:00 (iedere twee weken) Kom eens aan, iets lekkers staat altijd op tafel. Voor een goed gesprek staan(zitten) wij voor jou/jullie klaar. Als je wil, bepaal jij waar t over gaat en zoniet..... dan gaan we het vanzelf zien. Meld je aan en laat jezelf en ons verrassen ;-) Huisgroep - Zondag 21 augustus van 10:30 tot 13:30 (iedere twee weken) Wij nodigen je uit onze huisdienst bij te wonen. We sluiten af met een hapje eten vandaar tot 13:30 ;-) Met elkaar eten - Zaterdag 27 augustus van 17:00 tot 19:00 (iedere twee weken) Schuif aan en geniet van wat de 'pot schaft' maar is er iets wat je echt niet lust of allergisch voor bent, laat dat ons wel even weten.

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.