Welkom bij

House of peace

In Dordrecht

Kort over mij;

Ik hou van een goed evenwicht tussen gezelligheid en interesse in diepgang met God. Beide is belangrijk voor mij in relatie tot mijn vrienden.
Ik ben niet gelovig opgevoed.
Jezus waarlijk leren kennen geeft me echte rust. Omdat Zijn wereldsbeeld het beste weergeeft hoe de realiteit werkt, vind ik waardevolle antwoorden voor mijn levensvragen ;) .Ik wil een leven gericht op het leren representeren van Zijn karakter.Je kan me gewoon een bericht schrijven of bellen!Your welcome. Groeten Arthur

Wat kun je verwachten?

Voor van alles. Kom gewoon eens langs om kennis te maken!

Huisagenda

Samen bidden - Vrijdag 30 september van 19:00 tot 20:00 (iedere week) In afstemming met elkaar hoe we de ontmoeting vormgeven Mannenkring - Zaterdag 1 oktober van 18:30 tot 20:30 (iedere week)

We openen samen het woord en bespreken wat we lezen. Van te voren even contact opnemen

Huisgroep - Zondag 2 oktober van 10:30 tot 14:00 (iedere week)

Samenkomst om verbinding met God te zoeken in Zijn Woord, door gebed & worship. Graag contact opnemen voor jullie willen komen.

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.