Welkom bij

Shelter

In Veenendaal

Hallo allemaal,
Wij zijn Aart & Chantal. Samen hebben wij 4 kids, een pleegdochter en 3 eigen kids in de leeftijd variërend van 13 tot 20 jaar. Ook hebben we een hondje, Bobbi. Aart heeft een eigen koffiebranderij en Chantal werkt op de ledenadministratie. Onze hobby's zijn koken en bakken en wandelen in het bos en soms wild spotten zoals herten of wilde zwijnen.

Wat kun je verwachten?

Bij ons ben je van harte welkom voor een kop koffie of thee, gebed en bemoediging of een luisterend oor. We kunnen ook een mooie wandeling in de bossen in de omgeving maken. De vrijdagen reserveren wij voor o.a. Houses of love maar je mag ook altijd het formulier invullen voor een ander moment.

Huisagenda

Een goed gesprek - Vrijdag 19 augustus van 11:00 tot 12:30 (iedere twee weken) Een goed gesprek/ luisterend oor of gebedsmoment. Met elkaar wandelen - Vrijdag 19 augustus van 13:30 tot 15:00 (iedere twee weken) Een mooie wandeling in de omgeving, de Utrechtse heuvelrug of op de Veluwe.

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.