Welkom bij

the best story

In Hoek van Holland

Wij zijn bijna 30 jaar getrouwd en hebben 4 kinderen die bijna allemaal uitgevlogen zijn. We werken allebei niet full-time, dus zijn behoorlijk flexibel. We hebben een aantal jaren in het buitenland gewoond, mede daardoor spreken andere talen en culturen ons erg aan. Tot ziens! Arend & Lieneke

Wat kun je verwachten?

We vinden het heel boeiend om de unieke verhalen van andere mensen te horen. We hopen via deze website weer nieuwe verhalen te leren kennen. Met een kopje thee of koffie of een maaltijd vertelt het het makkelijkst, toch? En we houden ook van wandelen! Het beste verhaal ooit is het verhaal van Jezus. Hij inspireert ons. Elkaars verhalen delen voelt als kerk-zijn.

Huisagenda

Een kopje gezelligheid - Woensdag 24 augustus van 14:30 tot 16:30 (iedere week) Eerst even naar de Pier of alleen een bakkie? We horen het wel!

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.