Welkom bij

The Shire

In Tilburg

Hoihoi! Wij zijn Mart Jan en Karen: twintigers, getrouwd en staan tussen het studentenleven en het burgerleven in. We hebben elkaar ontmoet tijdens de studie in Amsterdam en zijn sindskort neergestreken in het gezellige Brabant. We houden van een goede bak koffie of thee, een wandeling in de natuur of een leuk spelletje aan de keukentafel. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Wat kun je verwachten?

Bij ons kan je op bezoek komen voor een stukje gezelligheid en diepte: een praatje, spelletje of wandeling. Op zondagmiddag staat ons huis open voor een bakje koffie/thee met eventueel een leuk spelletje om te spelen. Onze spelletjeskast heeft voor iedereen wel wat wils! Karen houdt erg van de buitenlucht en is altijd in voor een kleine of grote wandeling in de stad Tilburg of de (natuurrijke) omgeving. Voel je vrij om een berichtje te sturen om een ommetje of een wat groter ommetje te maken :) We staan ook open om in gesprek te gaan over het geloof: of je nu vragen of twijfels hebt of eigenlijk gewoon zin hebt in een goed gesprek erover. Altijd welkom! P.S. Naast de activiteiten in de huisagenda kan je vrijblijvend een berichtje sturen om iets af te spreken. Dan kijken we wat voor beide agenda's mogelijk is :)

Huisagenda

Met elkaar spellen - Zondag 21 augustus van 14:00 tot 17:00 (iedere week) Spelletjesmiddag

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.