Welkom bij

Thuis In Eigen Vel

In Almkerk

Ik ben Angela Huijden en woon samen in Almkerk. Ik werk als directiesecretaresse en heb daarnaast een eigen holistische praktijk waarin ik voornamelijk vrouwen help om zich beter in hun vel te voelen (meer in balans na stress/trauma/pijn). Ik houd van wandelen en fietsen in de natuur, lezen, tuinieren, een goed gesprek en verder ben ik altijd bezig mijzelf persoonlijk te ontwikkelen.

Wat kun je verwachten?

Veel mensen dragen een 'rugzak' met negatieve ervaringen/trauma's/pijn. Niet iedereen heeft iemand om daarover te praten. Er zijn momenten waarop dat juist erg fijn kan zijn omdat het verlichting geeft als er iemand naar je luistert. Ik bied graag een luisterend oor en doe dat graag wandelend in de natuur omdat dit echt bijdraagt aan ontspanning. Verder wandel ik natuurlijk ook graag met je voor een 'luchtig' gesprek over de gewone alledaagse dingen. Wandel jij ook graag? Laten we dat dan samen doen!

Huisagenda

Met elkaar wandelen - Maandag 6 december van 19:00 tot 20:00 (iedere week) Een rondje wandelen en een gesprek over alledaagse dingen of diepgaand over wat er speelt of heeft gespeeld en waar je graag eens over wilt praten.

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.