Welkom bij

tijd4elkaar

In Rhenen

Wat leuk dat je dit leest! Welkom op onze pagina. Wij zijn Henk-Jan en Adrienne en wonen met veel plezier in Rhenen. We zijn de trotse ouders van 2 zoons van 10 en 6 jaar. Als gezin genieten we van boswandelingen, lekker samen eten, spelletjes spelen en gezelligheid.

Wat kun je verwachten?

Wij stellen ons huis open voor jou! Voel je welkom om met ons mee te gaan voor een heerlijke boswandeling of gewoon om gezellig een bakkie koffie of thee te drinken. Ook houden we van spelletjes spelen en samen genieten van lekker eten. Heb je een andere vraag of wil je liever zonder een groepje afspreken met ons, dan kun je onderaan de pagina ook een berichtje achterlaten. Voor contact kun je altijd het contactformulier invullen dan bellen we je!

Huisagenda

Met elkaar wandelen - Zaterdag 3 september van 08:00 tot 10:00 (iedere maand) Ha mannen, Samen met andere mannen wandelen door de bossen in Rhenen! Tijdens de wandeling genieten en lachen we, voeren we bemoedigende gesprekken en luisteren we naar elkaar. Zo kunnen we ons leven delen en elkaar op bouwen. Tijdens de wandeling zal er ook een korte pauze zijn om even koffie te drinken. Voel je welkom! Groeten, Henk-Jan

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.