Welkom bij

tijd4elkaar

In Rhenen

Wat leuk dat je dit leest! Welkom op onze pagina. Wij zijn Henk-Jan en Adrienne en wonen met veel plezier in Rhenen. We zijn de trotse ouders van 2 zoons van 9 en 5 jaar. Als gezin genieten we van lange boswandelingen, lekker samen eten, spelletjes spelen en gezelligheid.

Wat kun je verwachten?

Wij stellen ons huis open voor jou! Voel je welkom om met ons mee te gaan voor een heerlijke boswandeling of gewoon om gezellig een bakkie koffie of thee te drinken. Ook houden we van spelletjes spelen en samen genieten van lekker eten. Heb je een andere vraag of wil je liever zonder een groepje afspreken met ons, dan kun je onderaan de pagina ook een berichtje achterlaten. Voor contact kun je altijd het contactformulier invullen dan bellen we je!

Huisagenda

Vrouwenochtend - Donderdag 16 december van 10:30 tot 12:00 Woon je in de buurt en leer je graag mensen kennen? Voel je welkom om gezellig kennis te maken en te kletsen onder het genot van een kopje thee of koffie met wat lekkers! Neem gerust je kind(eren) mee. Ik kijk ernaar uit je te leren kennen!

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.