Welkom bij

Entheos Vredehuizen

In Gouda

De droom is dat van huis tot huis de hele kosmos zich bewust is van Gods liefde, licht en leven. Daartoe Entheos.nl, God in alles en allen. Bewustwording daarvan verandert de wereld, komt het unieke van elk individu in samenzijn tot heerlijke bloei. Wat fijn om ook jou te ontmoeten!

Wat kun je verwachten?

Entheos Onderwijs, Vredehuizen en Buurtwerk maken bewust van onze verbinding in Gods liefde. Entheos is in God zijn. Vandaaruit zijn we in vrede, veilig verbonden met onszelf, met elkaar en met onze woon- en leefomgeving. Zo is God alles en in allen.

Huisagenda

Huisgroep - Dinsdag 23 augustus van 10:30 tot 12:00 (iedere week) leven delen, bidden Huisgroep - Maandag 29 augustus van 20:00 tot 22:00 (iedere twee weken) leven delen, onderwijs, bidden Huisgroep - Woensdag 14 september van 10:00 tot 16:00 (iedere maand) Inspiratiedag

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.