Welkom bij

Ware Liefde

In Zwolle

Al ruim 20 jaar wonen we, met onze drie kinderen, in de wijk Ittersumerlanden. In deze wijk zijn we betrokken bij diverse initiatieven gericht op omzien naar elkaar.

De naam Ware Liefde is een knipoog naar de buurt, omdat elke straatnaam eindigt op 'ware'. Maar tegelijk geeft het ook ons verlangen weer. Namelijk dat mensen iets zullen proeven van dat wat ons drijft: de liefde van Jezus!

Wat kun je verwachten?

FeelWelcome past helemaal bij het verlangen dat wij hebben: er zijn voor andere mensen! We stellen graag ons huis open voor mensen die behoefte hebben aan contact, een gesprek, Bijbelstudie of gebed. Woon je in de buurt? Wees dan van harte welkom bij onze koffieochtenden! Komt dat echt niet uit? Dan maken we graag een persoonlijke afspraak met je. We kijken er naar uit om je te ontmoeten! We hebben trouwens ook een buurtkastje buiten staan. Wat de een over heeft, kan de ander goed gebruiken. Zo voorkomen we verspilling én helpen we elkaar! In het kastje kun je terecht voor houdbare levensmiddelen, persoonlijke verzorgingsartikelen, huishoudelijke artikelen, boeken, tijdschriften, spelletjes, puzzels en knutselspullen. Dus heb je iets over? Of heb je iets nodig? Welkom!

Huisagenda

Een goed gesprek - Donderdag 29 september van 10:00 tot 12:00 (iedere week) Onder het genot van een kop koffie of thee is er tijd voor gesprek en gezelligheid; tijd en aandacht voor elkaar. Welkom! Samen bidden - Woensdag 12 oktober van 19:00 tot 20:00 (iedere maand) Elke tweede donderdag van de maand houden we met verschillende Christenen in de buurt een gebedswandeling rondom onze wijk Ittersumerlanden: voor de volwassenen, de tieners, de kinderen, de scholen, de hulpverleners, eenzaamheid, armoede, de problemen in de wijk, etc. We verzamelen bij ons huis.

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.