Welkom bij

Van harte welkom

In Kesteren

Ha beste bezoeker, in ons huis, in een dorpje gelegen in de Betuwe, wil ik je van harte welkom heten! Ik ben geboren in Enkhuizen, getrouwd en moeder van drie (19-16-7 jaar). Als doktersassistent werk ik graag met mensen. En sta ik graag naast mensen met hulp en tips! Heerlijk buiten zijn en genieten van een mooi gesprek tijdens een wandeling, weet je welkom!

Wat kun je verwachten?

Lady's only: Voor een wandeling, een lekkere koffie of thee en een goed gesprek, voor onderlinge verbondenheid en bemoediging. Ook het genieten van een mooi lied is één van mijn passies.

Huisagenda

Met elkaar wandelen - Zondag 21 augustus van 10:30 tot 12:00 (iedere maand) Lief mens, welkom voor een mooie Betuwse dijk-wandeling, een goed gesprek, afgewisseld met stilte kan heerlijk zijn, groeien in verbondenheid en natuurlijk een heerlijke koffie of thee na afloop! Trek je sportieve schoenen aan. Ps: een beetje regen vind ik niet erg....de afspraak kan gewoon doorgaan! Met elkaar wandelen - Woensdag 24 augustus van 10:30 tot 12:00 (iedere maand) Lief mens, welkom voor een mooie Betuwse dijk-wandeling, een goed gesprek, afgewisseld met stilte kan heerlijk zijn, groeien in verbondenheid en natuurlijk een heerlijke koffie of thee na afloop! Trek je sportieve schoenen aan. Ps: een beetje regen vind ik niet erg....de afspraak kan gewoon doorgaan!

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het huis dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.